Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hakan KOYUNCU'nun Kurucusu Olup Öğrencilerimiz ile Oluşturduğu eTwinning Projesi

06.01.2021 472

Fen Bilimleri dersinin bazı konularının öğrenilmesi zordur. Dolayısıyla "Fen Deneysiz Olmaz" projesi ile öğrencilere evlerinde ve okullarında deneyler yaptırarak bu konuları anlaşılır, eğlenceli hale getirmek, yapacakları bu deneylerle Fen Bilimleri dersini yaparak yaşayarak öğrenme ile birleştirerek kalıcılığı sağlamak istiyoruz. Bununla beraber öğrencilerimizin araştırma becerilerinin gelişimine katkı sağlayarak Fen Bilimlerini dersini hayatın içine taşımayı amaçlıyoruz.

Hedeflerimiz;

- Öğrencilerin Fen Bilimleri dersine ilgisini ve merakını arttırmak
- Öğrencilerin deneylere aktif olarak katılmasını sağlamak
- Deneylerle gözlem yapmayı ve kalıcılığı sağlamak
- Deneylerle öğrencilerin iş birliği içerisinde çalışmayı öğrenmelerini sağlamak
- Deneylerle öğrenilmesi zor konuları kolay ve eğlenceli hale getirmek
- Yaparak yaşayarak öğrenmeyi gerçekleştirmek
- Öğrencilerin araştırma becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak
- Öğrencilerin süreç boyunca sorgulama, bağımsız düşünme ve keşfetme becerilerini geliştirmek
- Fen Bilimleri dersini hayatın içine taşımak

Bu projemizde Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hakan KOYUNCU ile birlikte 8 öğrencimiz görev almaktadır.